Известие

Collapse
No announcement yet.

Моторче за празен ход - номер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Моторче за празен ход - номер

Предстои ми смяна на моторчето за празен ход, ходих в няколко магазина и от там ми поискаха точен помер.Т.к.преди време сменях ламбда сонда и се оказа, че има доста варианти на Bosch, който са съвместими/т.н. уневерсани, но в повечето случаи не най-добрите за 156/, затова ако някой е запознат с точната сигнатура на Bosch или някакви други варианти от собствен опит нека сподели.Благогарности предварително за всички съвети.
    Alfa Romeo 156 TS 2.0 '99

Re: Моторче за празен ход - номер

Първоначално публикувано от frame
    Предстои ми смяна на моторчето за празен ход, ходих в няколко магазина и от там ми поискаха точен помер.Т.к.преди време сменях ламбда сонда и се оказа, че има доста варианти на Bosch, който са съвместими/т.н. уневерсани, но в повечето случаи не най-добрите за 156/, затова ако някой е запознат с точната сигнатура на Bosch или някакви други варианти от собствен опит нека сподели.Благогарности предварително за всички съвети.
    Моторчето за празен ход за 156 2.0 ТС е комбинирано с потенциометъра и е само един вид с ориг. номер 71713829 - виж долу в сайта до подписа ми!
    ALFA 147 1.9JTD 16v -

Comment

0132008650 bosch - 376.98 лв

Comment

Working...
      X